Onze service

Het doel van onze dienstverlening is dat klanten meer over jou gaan praten en jouw bedrijf beter en sneller gevonden wordt. En dat doel behalen wij enerzijds door dynamische content en anderzijds door statische content. Het nieuws en de verhalen zien wij als dynamische content die primair door ons op de site geplaatst wordt, doorlopend. Maar voor de vindbaarheid moet ook de statische content op orde zijn. Zowel op jouw eigen platformen als op de externe platformen. Zo zorgt de Google Knowledge Card ervoor dat er steeds minder mensen doorklikken naar de site en dat geldt ook voor Kaarten van Apple. Een Google zoekopdracht leidt tot een doorklikpercentage van minder dan 5%! Wie daar zijn zaken niet goed op orde heeft verliest business. Wij zorgen ervoor dat ook dit goed op orde is. Denk aan de openingstijden, frisse, actieve foto’s en reviews.

Openingstijden

De openingstijden vinden wij een zeer belangrijk gegeven, met name de afwijkende openingstijden. Heel veel bedrijven doen er uit onwetendheid of nalatigheid namelijk niets mee en dat is een gemiste kans. Als een potentiële klant op Google ziet dat jouw bedrijf gesloten is, maar dat in werkelijkheid helemaal niet zo is, ben je deze prospect kwijt. En andersom is dit natuurlijk slechte reclame voor jouw bedrijf. Op feestdagen waarop vaak afwijkende openingstijden van toepassing zijn, gaat het extra snel fout.

Vul hier het formulier in, dan zorgen wij dat de openingstijden van jouw bedrijf op de aankomende feestdagen gewoon kloppen!