Onze prachtige online magazines

Ik wil ook een eigen e-magazine!

Thuis bij de Hypotheekshop

Thuis bij de Hypotheekshop is een informatief, maar ook zeker een sfeervol en inspirerend e-magazine. Vol met nuttige financiële informatie, gecombineerd met inspirerende persoonlijke verhalen en mooie fotografie.

MDK Magazine

Het MDK Magazine voor Mijn Dierenkliniek bedient alle doelgroepen. Betrouwbare informatie van de dierenartsen voor de huisdiereigenaren, handige tips en mooie pagina’s voor kinderen.

Pro Raad zomer editie

Een e-magazine voor een financiële adviseurs, met een persoonlijk tintje en aandacht voor de huidige tijd. Natuurlijk met krachtige beelden en heldere teksten.

Pro Raad voorjaar

Soms wil je je klanten net wat meer inzicht geven in de organisatie. Wat dieper ingaan op onderwerpen die relevant zijn in het vakgebied. Precies dat deden we in Pro Raad, een accountancy e-magazine.

Typisch Chantal

Een online blad voor de makelaardij met mooie huizen, praktische tips voor het kopen van een huis, maar ook inspirerende verhalen over het LAM museum in Lisse en tips voor heerlijke (alcoholvrije) zomerse wijnen.

Typisch Chantal winter

We vinden het altijd belangrijk om het magazine de sfeer mee te geven van het huidige seizoen. Daarom is de tweede Typisch Chantal in winterse sferen gestoken. Zo zijn er mooie pagina’s te vinden over heerlijke winterse wijnen, maar is er ook aandacht voor Chantal zelf in het interview.

Jouw e-magazine?

Wil je jouw onderneming mooi in de etalage zetten door middel van een eigen blad? Dat doen we graag voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je er alles over.

Ja, ik overweeg een eigen e-magazine en wil graag meer informatie.

Ja, ik overweeg een eigen e-magazine en wil daar graag meer informatie over

De informatie is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht mij tot niets.

*

In een e-magazine heb je alle ruimte om te delen met de lezer wat jij belangrijk vindt

 

Het beeld in een e-magazine komt in combinatie met animatie veel krachtiger over dan op papier

 

Jij bepaalt de uitstraling: wordt het een glossy, informatief blad of een combinatie?