Met een e-magazine kun je uitpakken

We zijn dagelijks bezig met content marketing. We schrijven artikelen voor websites en social media, maar deze content kun je natuurlijk ook in een hele andere vorm gieten: een e-magazine. En daar kun je echt mee uitpakken.

Verder dan de snelle content, leesbaar op elk device

Soms wil je je klanten net wat meer inzicht geven in de organisatie. Wat dieper ingaan op onderwerpen die relevant zijn in het vakgebied. Klanten boeien met interessante artikelen en interviews. Dat kan met een magazine.

We gaan als echte uitgevers aan het werk. We brainstormen over mooie onderwerpen. We interviewen, schrijven, checken en ontwerpen. Een proces van optimaliseren. En alle kennis hebben we in huis!

Natuurlijk is alles te lezen op elk device: van pc tot smartphone en tablet met elk besturingssysteem.

Ik wil ook mijn bereik vergroten en uitpakken met mijn eigen e-magazine!

Geen beperkingen

Anders dan een echt blad worden onze e-magazines nog veel krachtiger doordat onze online ontwerpers en content marketeers niet meer met de beperking van papier te maken hebben. Zij brengen het magazine als ware tot leven. Waar een papieren magazine voornamelijk bedoeld is om mee te geven of op te sturen kan het e-magazine door iedereen worden gelezen én gedeeld.

Reclamefolders kunnen natuurlijk gewoon online

Zorg je dat de papieren reclamefolders regelmatig op de deurmat vallen bij je potentiële klanten? Zorg er dan ook voor dat hij online terug te vinden is! Niet iedereen ontvangt de folders meer thuis, maar leest ze liever online. Geen probleem voor ons, we publiceren de folders zodanig dat ze online optimaal leesbaar zijn. En sterker nog: we maken alle aanbiedingen en contactinformatie klikbaar, zodat klanten meteen op de goede websitepagina terechtkomen om producten te bestellen.

Ik wil het online ook op orde hebben!